keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

6-viikkoiskuvat ja -painot sekä reissu eläinlääkärin tarkastukseen

Eilen Hillan ja Bon timantit täyttivät sen kuusi viikkoa, ja otimme heistä Mirkan kanssa seisomakuvat. Ulkona oli sen verran kylmä, ettemme edes harkinneet ottavamme kuvia siellä. Varsinkaan kun aurinkokaan ei erityisesti paistanut kuin hetkittäin. Kuvien tarkkuudessa ei ole kehumista mutta eiköhän näistä käy ilmi olennainen. Kauniita ovat. :) Kiitos jälleen kerran, Mirka, kuvausavusta!

Illasta punnitsin pennelit. Yllättävää kyllä mutta Esmis painaa nyt saman verran kuin Saipa. Molemmat painoivat eilen siis 3,7 kg. Rubiini sen sijaan ei ole nostattanut painoaan yhtä paljon, sillä Rubiini painoi saman verran kuin Safiiri eli 3,2 kg. Viola painoi näitä kahta 400 grammaa vähemmän.

Saipa ja Esmis = 3,7 kg
Safiiri ja Rubiini = 3,2 kg
Viola = 2,8 kg

Amazeme Balfour Rose "Safiiri"


Amazeme Balfour Rose "Safiiri"

Amazeme Beaming Beauty "Rubiini"


Amazeme Beaming Beauty "Rubiini"

Amazeme Bejeweled Queen "Esmis"


Amazeme Bejeweled Queen "Esmis"

Amazeme Bilberry Biscuit "Viola"


Amazeme Bilberry Biscuit "Viola"

Amazeme Borderline Beau "Saipa"


Amazeme Borderline Beau "Saipa"

Tänään lähdimme aikaisin aamusta ajamaan Joensuuhun. Varkaudesta nappasin serkkuni apukädeksi.  Alkumatkasta ainakin 1-2 matkalaista protestoi mutta loppumatkasta olikin jo hiljaista. Itse tarkastus meni hienosti. Ennen klinikalle menoa annoimme pentujen oikoa jäseniään 3,5 tunnin ajomatkan jälkeen. Näissä olikin yllättävän paljon vahtimista, sillä pennut tuntuivat nauttivan silmin nähtävästi vapaasta tilasta ja uusista hajuista sekä paikoista.

Kännykkäkuva klinikan pihalta

Portailla olevat pikkukivet kiinnostivat kovasti

Saimme nähdä samalla reissulla Joensuussa asuvaa Superin ja Rossin poikaa Eikkaa. Tarkastus meni kaikin puolin hyvin. Kaikki pennut saivat kaikin puolin puhtaat paperit. (Asiasta erityisesti kiinnostuneille: mukaan lukien Saipan pallukat) Tarkastuksen jälkeen pakkasimme pennut autoon ja lähdimme kotimatkalle. Jätin Leilan Varkauteen ja jatkoin matkaani Pieksämäelle. Siellä treenasimme "ihmis-Eikan" kanssa tokoa HauHau-hallilla. Tämän ajan pennut tuhisivat tyytyväisinä autossa. Treenin jälkeen ajelimme Eikan luokse näyttämään Eikan vaimolle pentuja. Eikan vaimo joutuu liikkumaan rollaattorilla mutta tämäpä ei tuntunut pentuja haittaavan. Pennut tutkivat innokkaasti keittiötä ja pian oppivat reitin ulos olohuoneeseen. Erityisen taitava tässä oli Rubiini ja Safiiri. Yritin tukkia koiraportin alla olevan raon meidän bokseilla mutta Rubiini keksi kiivetä pikkuboksien päälle ja sieltä pudottautua portin ja boksin väliseen rakoon, josta sukeltaa portin alta olohuoneeseen. Olohuoneessa Rubiini juoksi suorilta Einon vaimon jalkoihin. Oli vissiin sitä mieltä, että hän jää tänne asumaan...

Eikan bc Hemmo tutki innokkaasti pentuja - pahoitteluni kuvan laadusta

Rubiinin ja Safiirin kiipeilyrata

Nyt olisi vielä mahdollisesti pentutesti pennuilla, kunnes lopulliset päätökset tulevista kodeista saadaan. Näillä näkymin Ellu pääsisi testaamaan pennelit tässä viikon sisään tai viimeistään ensi viikon viikonloppua.

1 kommentti: