maanantai 14. maaliskuuta 2016

Luopumisia ja uusia alkuja

Perjantaina lähtikin kolme ensimmäistä Hillan ja Bon timanttia. Heistä ensimmäisenä lähti Viola eli nykyisin Sohvi Ainon ja Samin laumaan Jyväskylään.

Kolme ihanaista <3
Heti pian Sohvin lähdettyä kurvasivat Suvi ja Mikko pihaamme hakemaan Safiirin, joka nykyisin tunnetaan Sirinä. Siri muutti siis Kuopioon.

Suvi, Mikko ja Siri lähtökuopissa
Myöhemmin illasta matkaan lähti Rubiini Tuijan perheeseen Äänekoskelle. Rubiini tunnetaan nykyisin Nekkuna.
Reipas Rubiini valmiina maailman valloitukseen

Lauantaina aamusta ajelin Pieksämäelle, jonne Laura ajoi Kipan kanssa hakemaan Hillan. Outoa kyllä pihasta lähtiessämme Hilla miihkasi ensimnmäisen kerran ever. Olisikohan tämä supermama tiennyt jättävänsä lapsensa nyt ainakin toistaiseksi?

Iltapäivästä lähdimmekin Esmiksen eli nykyisin Brien ja Saipan eli nykyisin Rekon kanssa Jyväskylään ystäväperheemme luokse kylään. Pennut olivat kyllä niin mahdottoman rohkeita heille täysin vieraassa paikassa, että hurmasivat kyllä isäntäväen. Leikittyään pitkät tovit sammuivat ne kuin saunalyhdyt. Saipa sammui maaliin...

Ja maaliiiiiiii....!!!!
Sunnuntaina olikin Saipan vuoro matkata kotiinsa Jyväskylään Anniinan kanssa. Näin yksi kappale Hillan ja Bon timanttien tarinakirjassa saatiin loppuun, ja uusia kappaleita on alettu kirjoittaa kukin tahollaan. Alku on ainakin ollut hyvin lupaava. Pennut ovat rohkeita ja ensimmäisetkin yöt ovat menneet isoimmitta itkuitta. Meilläkin Esmis eli nykyisin Brie nukkui koko yön tyytyväisenä mamman sängyn alla. Oma laumani on ottanut hyvin uuden perheenjäsenemme vastaan.

Näistä taidetaan vielä kuulla...
Kun tätä ei kukaan huolinut, piti minun ottaa se siipieni suojiin... ;)

Nyt kun kaikki Beet ovat muuttaneet omiin koteihinsa, jatkamme tarinoitamme tuolla Facebookin puolella. Toki tämä blogi jää tänne bittiavaruuteen arkistona. Kivahan näihin tarinoihin ja tunnelmiin on itsekin joskus palata. Kiitos kaikille blogia lukeneille ja hengessä eläneille! Blogin kirjoittaja kiittää ja kumartaa! Kiitos myös Lauralle tämän projektin läpiviemisessä! Rapsutuksia ihanaiselle siniketulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti