torstai 28. tammikuuta 2016

9. pvä - Arki alkaa rullata

Meillä alkaa arki rullata varsin mukavasti. Olen nyt nukkunut kolme viimeisintä yötä omassa sängyssä, eikä Hilla ole vaatinut ulos. Pentuhuone sijaitsee siis aivan makuuhuoneemme vieressä ja koska olen tunnetusti hyvin herkkäuninen (meidän perheen oikea mahti vahti), niin kuulisin kyllä, jos Hilla pyytäisi pihalle. Taisi vain tyttö kehittää itselleen hauskan tavan pompottaa minua ylös joka toinen tunti, kun kerran yöt menevät nyt rauhallisesti. Edelleenhän Hillalla on jälkipolttoja mutta hän on nyt keksinyt kanavoida ne pentuhuoneeseen vietyyn petiin. 

Pennut syövät, nukkuvat ja kasvavat hyvin. Ovat todella tyytyväisen oloista porukkaa. En ole nyt tiistain jälkeen niitä punninnut mutta teen tsekkauspunnituksen tuossa huomenna tai viimeistään lauantaina. Tiistaina otetaan taas viikkopainot. Silmät alkavat olla ihan pikkasen sirrillään mutta ei todellakaan vielä yhdelläkään edes raollaan. 

Hilla on päässyt nyt muun lauman kanssa lenkille normaalisti. Tekee varmastikin hyvää Hillalle päästä vähän juoksemaan (edelleen omaan tahtiin) ja sitä kautta paremmin palautumaan. Emme toki tee mitään megalenkkejä, koska mammakoiralla on kuitenkin kiire aarteitensa luokse. 

Tällä viikolla meille muuten syntyi ensimmäinen (ja mitä luultavimmin viimeinen) Amazeme-perhonen. T.T.Toukkanen löytyi tuossa jonkin aikaa sitten keittiönlattialta. Oli ilmeisesti kulkeutunut sisälle polttopuiden mukana. Siirsin toukkasen turvaan lasipurkkiin ja laitoin kaverille suojaksi kaarnanpalan ja oksanpätkän sekä vähän salaatinlehteä syötäväksi. Jonkin ajan kuluttua T.T.Toukkanen alkoikin koteloitua, ja nyt tällä viikolla kotelosta kuoriutui upea ruostesiipi.

Varoitus! Tämä postaus sisältää järkytyksen tunteita herättäviä kuvia ötökkäkammoisille! :D

Kaverin lähellä on hyvä olla

Viola kääntymässä ympäri

Myös äidin lähellä on hyvä olla

Saipa ja Esmis - äidin pienet valkotakkiset :)

Loppuporukka niin liki toisiaan

Amazeme Mega Transformer - aika näppäriä kuvia saa Samsungilla ;)
T.T.Toukkasen ensikoti
T.T.Toukkanen koko komeudessaan

2 kommenttia:

  1. Voi miten nuo pennut kasvaa nopeasti ♡ -eerica

    VastaaPoista
  2. Voi Hilla ja timskut. ❤️ Halipusurapsuja mamin murulle ja murusille.

    VastaaPoista