keskiviikko 20. tammikuuta 2016

1 pv

Ensimmäinen yö meni todella rauhaisasti. Nousin vain yhden kerran juottamaan ja päästämään Hillan ulos. Hilla on nyt päivällä ollut välistä hieman rauhaton mutta se nyt varmaankin johtuu jälkipoltoista. Minulla on useampi tyttö pedannut aina imetysten jälkeen helpottamaan oloaan mutta Hilla sen sijaan tyytyy vain nousemaan ylös laatikosta kävelemään hieman. Hetken kuluttua tämä on ohi, ja Hilla palaa pentujen luo. Hillalle on ruoka maistunut todella hyvin. Annan nyt sekä pentu-NEUta sekä nappulaa. Piimä ei meinaa mennä alas mutta onneksi sentään juo Nutriplussalla maustettua vettä. Mittasin äsken Hillan lämmön ja se on edelleen vähän kohollaan. Tämäkin on aivan normaalia vielä näin varhaisessa vaiheessa synnytyksen jälkeen.

Punnitsin myös pennut. Osa heistä oli kyllä sitä mieltä, että kun kerran heidät herätettiin kesken unien, on luonnollisesti aika syödä ja heilunta vaakakupissa oli sen mukaista. En kuitenkaan halua hermostuttaa äitikoiraa liikaa, joten arvioin heiluvista numeroista keskiarvon, jos pentu ei pysähdy hetkeksikään.

Esmeralda 424 g (+21 g)
Rubiini 476 g (+23 g)
Safiiri 389 g (+35 g)
Viola 311 g (+13 g)
Saipa 438 g (+23 g)

Eli kaikki ovat hienosti nostaneet painoaan. Hyvä, hyvä. Tässäpä vielä lopuksi muutama kuva, joita napsin aina tilaisuuden tullen. Kuvausten vuoksi en halua häiritä äitikoiraa tai siirrellä pentuja, joten kuviin sattuu milloin mikäkin timantti. (Taitavat Beet vaihtua pian Timanteiksi...)

Oletettavasti edessä on Safiiri

Saipan ryömimisnäyte - pylly pystyssä

Viola kaunokainen

Esmeralda ja Rubiini

Safiirin läpipäänpiirto

3 kommenttia:

  1. Ihan kuin pieniä pandakarhuja. Varsinkin tuo kuva Saipasta pylly pystyssä :)

    VastaaPoista
  2. On ne vaan niin kauniita♡ -eerica

    VastaaPoista