sunnuntai 14. helmikuuta 2016

26. pvä - Yhden miehen show

Saimme ihan ensimmäisen vieraan perjantai-illasta. Aino teki pienen pienen varaslähdön. :D Pennut ottivat kaikki iloisesti Ainon vastaan, mikä lämmitti kasvattajan mieltä. On ihanaa nähdä, kuinka pennelit ovat kiinnostuneita vieraista ihmisistä.

Lauantaina olin taas aamupäivän Pieksämäellä, joten saimme ensimmäisen vieraan vasta puoli viiden jälkeen ja toisen vielä vähän myöhemmin illasta. Pennelit olivat tosin jo ehtineet tätä ennen syömään kaksi kertaa ruokaa ja käymään lyhyellä happihypyllä terassillamme. Ensimmäinen ulkoilu meni ihmetellessä. Rubiini tosin on sen verran ihmisen perään, että oli tulla portaat alas perässäni, kun yritin napata pari kuvaa penneleistä. 

Kovin mentiin vielä matalana ihan ensimmäisellä ulkoilukerralla
Seuraavilla kerroilla pennelit olivat jo rohkeampia. Tänään illasta onnistuimme jo saamaan iltaruoan jälkeen ensimmäiset kakat ulos. Menipä tuo Viola ihan itsenäisesti terassille, kun pidin ovea auki. On se vain huisan reipas tyttö. Tytöistä ihan omaa luokkaansa, täytyy todeta. Vetää melkein vertoja meidän Don Juanille. 

Tänään näytimme jo tältä

Kuvassa Esmis, Rubiini ja Viola- viikari

Tyttötrio - Safiiri on jossain nuuskuttelemassa Saipan kanssa

Pennut syövät tällä hetkellä siis kolme kertaa päivässä. Annoskoko ei päätä huimaa. Nyt olen antanut koko porukalle 0,75 dl/kerta + lihat ja piimät/kermaviilit päälle. Hyvin on kyllä lautanen tyhjentynyt. Ihan muutama nappula on sinne jäänyt.

On ollut kyllä mielenkiintoista seurata penneleiden touhuja eri ihmisten kanssa. Safiiri piti eilen Anniinalle ja hänen kaverilleen ihan oman show'n mutta todellinen showpentu on Saipa. Se se jaksaa viihdyttää lähes jokaista vierailijaa. Veikkaanpa, että tämä äijä on tainnut nyt jo useamman sydämen voittaa puolelleen. Käsi pystyyn, ken uskaltaa sen myöntää. Saipa temuaa, retuttaa, juoksee, pyllähtelee jne. Kyllä niin toivoisin tälle pojalle sellaisen kodin, joka osaisi ottaa ilon irti pojan aivan uskomattomasta luonteesta ja tuhottoman komeasta ulkomuodosta. Etsinnässä on siis koti, jota kiinnostaa harrastusten lisäksi myös näyttelyt... Pojasta löytyy jo nyt silmin nähtävästi rohkeutta, ahneutta ja moottoria, joten kaikki harrastuskentät ovat kyllä tälle pojalle mahdollisia pk:sta vaikka koiratanssiin. Mutta kyllähän tuollainen komistus pitäisi saada vielä jonain päivänä myös näytelmiin sertejä rohmuamaan ;)


2 kommenttia: