perjantai 27. marraskuuta 2015

9. vrk

Tänään Laura kävi antamassa Hillalle herpesrokotteen. En ole aikaisemmin näitä antanutkaan tytöilleni mutta keskusteltuani muutaman kasvattajan kanssa, tulin siihen tulokseen, ettei siitä varmaan haittaakaan ole. 

Hilla tosiaan lähti takaisin kotiin viime sunnuntaina. Lemmenpari pääsi vähän yllättämään kasvattajan, ja he saivat vielä toisensa lauantaina. Sunnuntaina heidän rakkautensa muuttui platoniseksi. :)

Bo on täällä meillä vielä reilun viikon ja matkaa kotiinsa ensi lauantaina. Kyllä tulee ikävä tuota ukkoa. Tänään kun istahdin hetkeksi yläkerran sohvalle, hyppäsi Bo syliini rapsuteltavaksi. Kun lepertelin Bo'olle, tarkkakuuloinen Kiia kiipesi yläkertaan ja änkesi syliin. Bo ei kuitenkaan halunnut tehdä tilaa, ja niinpä Kiia makasi Bo'on päällä. :P

Laura viestitteli, että Hillalla on ollut poikkeuksellisen iso ruokahalu. Aamulla syö ruoan aivan hurjaa kyytiä ja kuppikin pitää vallan nuolla puhtaaksi. Ultra varmaan varataan viikolle 51. Laskemme kuitenkin päivät ensimmäisestä astutuksesta, jolloin viikot vaihtuvat aina keskiviikkoisin. Olihan ensimmäinen astutus keskiviikkona ja viimeinen lauantaina. 


Tätä nassua on vaikea vastustaa <3
Minä ja 37 kiloa rakkautta sylissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti